1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmiana w jajniku |
patomorfolog z CO
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 16363
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-07-30, 21:06 Temat: Zmiana w jajniku |
Ja nie chcę powiedziec ze Twój gin nie jest kompetentny, ale do spraw onkologcznych jest odrębna specjalizacja.
[ Dodano: 2015-07-30, 22:07 ]
Dobrze Ci pobrał -zeby zobaczyć co jest w kanaale. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-07-30, 16:09 Temat: Zmiana w jajniku |
Wyniki cytologii proponuję Ci skonsultować u specjalisty patomorfologa.
Natomiast jeśli masz jakies obawy co do dalszego postępowania i diagnostyki to wybierz się do specjalisty ginekologii onkologicznej. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-07-25, 08:48 Temat: Zmiana w jajniku |
Ja nie jestem przeciwnikiem szczepionek -żeby było jasne !
Tylko jeśli chcecie się dokładnie dowiedzieć o tych szczepionkach to należy wpisać ich nazwę w googlu i dopisać :charakterystyka produktu leczniczego i poczytać oficjalną ulotkę.
Tam się dowiecie np. ze:
-szczepionka nie chroni w 100% i należy dalej wykonywać badania profilaktyczne
-szczepionka nie wykazuje działania leczniczego, nie zaleca się jej stosowania do leczenia zmian typu CIN.
To jest oficjalna i rzetelna informacja o tych szczepionkach, a nie wyczytywanie na babskich forach co ktoś tam powiedział. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-07-24, 21:13 Temat: Zmiana w jajniku |
I co Ci dało to szczepienie????
Ono jest przeznaczone dla dziewczynek i dla osób dorosłych które nie miały kontaktu z wirusem.
Poza tym szczepionka nie chroni całkowicie przed rakiem szyjki macicy, tylko przed rakiem wywołanym przez wirusa HPV. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-07-21, 21:03 Temat: Zmiana w jajniku |
Guz w jajniku nie ma zwiazku z HPV em i nie jest to guz tylko "zmiana średnicy 18 mm" .
Przestań panikować! |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-06-20, 20:15 Temat: Zmiana w jajniku |
witam, o co chodzi z tą złą cytologią???? ze niby co takiego zlego tam masz? |
|
|